Wensgesprek

Het vooraf bespreken van uitvaartwensen kan rust geven voor uzelf, maar ook voor uw nabestaande. Het wensenboekje van TaVa Uitvaartbegeleiding kan u helpen uw wensen kenbaar te maken.

Mocht u alvast uw wensen of uw vragen met betrekking tot een afscheid willen bespreken, dan gaat TaVa Uitvaartbegeleiding graag vrijblijvend met u in gesprek hierover. In dit gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Ik kan u informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om een afscheid zo te maken dat het passend is voor u, maar ook passend voor uw nabestaanden.

Na het wensgesprek zal ik een overzicht maken van wat we besproken hebben en dit naar u toe sturen of ik kom dit persoonlijk bij u brengen. Mocht u een kostenbegroting willen, dan kan ik deze voor u verzorgen. Deze kostenbegroting is gebaseerd op de huidige prijzen en kan in de toekomst afwijken.

Een wensgesprek is altijd geheel vrijblijvend en u bent uiteraard vrij een uitvaartonderneming te kiezen die bij u past.

Wilt u een afspraak maken voor een wensgesprek, neem dan contact op met TaVa Uitvaartbegeleiding.

U kunt hier het wensenboekje van TaVa Uitvaartbegeleiding downloaden en invullen. Mocht u hier vragen over hebben of hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Ik adviseer u het wensenboekje bij uw persoonlijke document te bewaren, dat kan uw nabestaanden veel zoekwerk schelen.