Vervoer

De laatste rit van uw dierbare mag een bijzonder moment zijn. Hoe u deze rit invult, mag u helemaal zelf beslissen. Het vervoer naar de laatste rustplaats van uw dierbare, kan op verschillende manieren. TaVa Uitvaartbegeleiding denkt graag met u mee over de mogelijkheden. 

Hieronder vindt u voorbeelden die mogelijk zijn, maar er is zoveel meer mogelijk. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met TaVa Uitvaartbegeleiding.

Rouwbakfiets
Uw dierbare zelf vervoeren met de rouwbakfiets. De bakfiets wordt bij u thuis gebracht en daar ontvangt u ook instructies en begeleiding. De laatste rit met elkaar op de fiets?

Rouwbakfiets - TaVa Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbus
De rit naar de laatste rustplaats van uw dierbare kan met de uitvaartbus. Uw dierbare staat in het midden van de uitvaartbus. Het aantal personen dat in de uitvaartbus kan zitten verschilt per bus. In de bus is ook ruimte om bloemen mee te nemen.

Uitvaartbus - TaVa Uitvaartbegeleiding
Uitvaartbus.nl

Eigen rouwvervoer
U kunt uw dierbare ook met uw eigen vervoer naar de laatste rustplaats brengen, denkt u bijvoorbeeld aan uw geliefde Volkswagenbusje of jullie eigen camper.

TaVa Uitvaartbegeleiding denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Staatsievervoer
Staatsievervoer is een officiële rouwauto met chauffeur. Staatsievervoer is er in verschillende uitvoeringen en kleuren, ook zijn er volgauto’s voor het vervoer van de nabestaanden. 

Staatsievervoer - TaVa Uitvaartbegeleiding