Uitvaart regelen

Het regelen van een uitvaart, zowel verwacht als onverwacht, kan emotioneel en overweldigend zijn. TaVa Uitvaartbegeleiding staat voor u klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen in deze hectische en emotionele periode. 

Hoe regelen we de uitvaart van uw dierbare?

Samen gaan we in gesprek over de vormgeving en invulling van het afscheid. TaVa Uitvaartbegeleiding ondersteunt en begeleidt u bij de organisatie van het afscheid van het begin tot het eind. Hierbij komen onder meer aan de orde: laatste verzorging, opbaring, maken van de rouwkaart, zoeken van een goede locatie voor het afscheid, invulling van het afscheid en alle verdere wensen.

Stap voor stap de uitvaart geregeld

De zorg voor uw dierbare, waar en wanneer de begrafenis of crematie plaats gaat vinden en het maken van een rouwkaart, zijn onderdelen die vaak als eerste aandacht krijgen bij het regelen van het afscheid. Niet alle beslissingen hoeven direct genomen te worden, we nemen daar de tijd voor. Door regelmatig contact met elkaar te hebben, heeft u voldoende tijd en gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. TaVa Uitvaartbegeleiding begeleidt u met rust en op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.