Ervaringen

Elly JongsteFebruari 2024
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik Tamara heb gevraagd de uitvaart te verzorgen. Tamara is behulpzaam, empatisch en maakt het een hele persoonlijke uitvaart. Niets is teveel. Overal helpt ze je bij. Heeft een luisterend oor en slaat een arm om je heen. Sameiiik in met haar zijn we de weken goed doorgekomen. TaVa uitvaartbegeleiding is geweldig.
Els WillemsenJanuari 2024
Lees verder
Tamara heeft ons de weken voor het overlijden van mijn man ontzettend goed geholpen bij het regelen van de uitvaart. Alles is dan ook gegaan zoals hij dat wilde. Dankjewel Tamara voor je warme begripvolle steun .
Mevrouw MouwDecember 2023
Lees verder
De slogan: we doen het zoals u het wilt! Dat klopt helemaal bij Tamara. Ze luisterde goed, had snel in de gaten hoe onze familie in elkaar stak, gaf tegengas als het nodig was, kwam met originele suggesties en loodste ons met een lach ( en bij ons een traan) door het hele proces. Haar grootste verdienste: ze was 'aanwezig ' waar nodig, regelde alles achter de schermen en tijdens de plechtigheid bleef ze op de achtergrond . Liet ons ons ding doen. Ze praatte het afscheid niet aan elkaar. Opmerking van een van de aanwezigen: alles liep zo vloeiend in elkaar over, jullie kregen als familie alle ruimte. We kijken met een zeer warm gevoel terug op de samenwerking met Tamara.
Guido LemsDecember 2023
Lees verder
Tamara heeft de uitvaart van onze moeder begeleid. Ze heeft dit uitstekend gedaan. Hier heeft ze ons uitstekend "meegenomen" door het afscheidproces rekening houdend met onze wensen. Dank je wel Tamara. Het was een waardig afscheid.
Mevrouw van HerkMaart 2023
Lees verder
Wij hebben een hele fijne ervaring met Tamara als uitvaartbegeleidster tijdens het afscheid van mijn tante.
Mevrouw NebelsteinJanuari 2023
Lees verder
Een fantastische steun in een moeilijke periode: persoonlijk, empatisch en zorgvuldig. Dank je wel, Tamara!
Mevrouw BinnendijkNovember 2022
Lees verder
Tamara van TaVa is professioneel en empathisch, ze denkt aan alles. Mijn zoon heeft dankzij haar suggesties en goede zorgen een hele mooie uitvaart gehad.