Persoonlijke ondersteuning en betrouwbare begeleiding

Door de begeleiding en ondersteuning van TaVa Uitvaartbegeleiding kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare in deze moeilijke periode. U kunt erop vertrouwen dat TaVa Uitvaartbegeleiding een waardevol en liefdevol afscheid zal realiseren voor uw dierbare.

Eric SchultenApril 2024
Lees verder
Voor de uitvaart van onze moeder hebben wij Tava gevraagd om dit voor ons te verzorgen. Jeh wat een fijne gedachten hebben wij overgehouden aan de uitvaart. Alles wat tot in de puntjes geregeld en Tamara is een echte lieverd. Heel geduldig en zeer vakkundig. Niks ontbrak aan de uitvaart. We hebben echt in alle rust de uitvaart mogen beleven en zoals gezegd: hebben wij ondanks de treurige tijd er een mooie gedachten aan overgehouden. Heel dankbaar!😘
Hans BogermanApril 2024
Lees verder
Zeer goede ervaring met dit uitvaart bedrijf. begripvolle mensen met veel ervaring en alles tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader
Elly JongsteFebruari 2024
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik Tamara heb gevraagd de uitvaart te verzorgen. Tamara is behulpzaam, empatisch en maakt het een hele persoonlijke uitvaart. Niets is teveel. Overal helpt ze je bij. Heeft een luisterend oor en slaat een arm om je heen. Sameiiik in met haar zijn we de weken goed doorgekomen. TaVa uitvaartbegeleiding is geweldig.

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Allerlei zaken moeten in korte tijd geregeld worden. U kunt dan op TaVa Uitvaartbegeleiding rekenen. Ik sta u met raad en daad bij in deze moeilijke periode.

Tamara - TaVa Uitvaartbegeleiding

Betrokken

Betrouwbaar

Persoonlijk

U kunt er vanuit gaan dat ik u alle zorg uit handen neem en samen met u het afscheid tot een mooie en waardevolle herinnering maak.

© 2024 TaVa Uitvaartbegeleiding | Webdesign by Givni